Senaste från Instagram

Senaste från Facebook

Där andra ser problem ser någon en affärsidé.
Där någon fokuserar på varför något inte kommer fungera har en helt annan människa lyckats genomföra det omöjliga.

Allt som sker eller inte sker beror helt på vår egen inställning.

Det är denna typ av tankesätt som jag inte förstod den där sommaredagen 2008 när jag bestämde mig för att ta reda på vad det var andra verkade veta som jag inte kunde se från mitt perspektiv. Det var det som var början på en resa utan dess like. Mitt sätt att tänka då var oansvarigt och med en rejäl offerkofta på mig.

Den personen har fått många mentala örfilar längs resans gång och idag är den personen ett minne blott.

Människan förändras över tid vare sig vi vill eller inte. Jag valde att göra en medveten förändring för att påverka hur förändringen skulle bli. Det är nog mitt absolut smartaste beslut jag tagit någonsin.

Där startade allt och inledde slutet på en era i mitt liv. Det visste jag inte då men idag när jag ser tillbaka förstår jag vilken milstolpe en enkel tanke kan vara.

#mindset #startwithnothing #neversurrender
... Se flerSe färre

Visa på Facebook

Livet är orättvist. Det är inte din omgivnings uppgift att du ska ha det bra. Det är DIN uppgift att se till att skapa förutsättningarna för det. Den dag du inser det och tar tag i det, är den dag ditt liv börjar förändras till det bättre. ... Se flerSe färre

Visa på Facebook

Din upplevelse är en sak - verkligheten är sällan densamma.

Sanningen är att den egentliga verkligheten är någonstans mitt emellan din upplevelse och helhetsbilden av verkligheten.
... Se flerSe färre

Visa på Facebook

Vill du vinna 15 000kr i månaden i 10 år på triss?

Vad skulle du göra med pengarna?

Resa, köpa nya teknikprylar, skämma bort de du älskar, ja du kanske även sitter och tänker nu på hur du tsr på dig spendera handskarna och hur de ser ut?

Om du tänker något i den stilen då kommer pengarna vara slut när utbetalningarna är slut.

10 år längre fram kommer du med stor sannolikhet finna dig själv på samma plats i livet. Frustrerad över ekonomin och tvingas jobba med något du mår dåligt över.

Sluta tro att du kmr vinna stort på triss.

Var smartare än så. Investera dina pengar smart och genomtänkt låt de bygga ditt framtida kassaflöde.

Du har inga pengar säger du?

Vad kostar en trisslott idag? Ca 30 kr va. Så vsrje gång du funderar på att köpa en lott, lägger du undan den summan någonstans där pengarna är låsta. Efter en tid kan du ta ut kapital och då investerar du dem.

Gör du det 100 ggr så har du sparat 3000 kr. Det är inte dåligt. Det är ca 2 lotter i veckan på ett år.

Börja med det du har. Det gjorde jag. Min första satsning ( låg risk )satte jag undan mindre än en hundralapp per månad.

Min första investering var på mindre än femhundra kronor. Den har idag gett mig en avkastning på över 700% på drygt 2.5-3 år.

Jag håller med dig. Det är inga monsterbelopp i avkastning ännu. Men det är bra mkt mer än om jag la den där första hundringen på skräpmat eller en triss som med största sannolikhet skulle gett mig 20 sekunder av spänning men en livslång besvikelse. De flesta kan avvara femhundra kronor ( om de har en inkomstkälla )- om inte så finns många sätt att skaffa det.

Har du bara några futtiga kronor att avvara per månad så kommer dessa göra en enorm skillnad i din ekonomi över tid.

Gräv din brunn nu innan du behöver dricka vatten – så att du i framtiden slipper springa med dina hinkar och hoppas på någon regndroppe här o var. Det finns oändligt med varianter på dessa scenarion, men principen är generell – den har fungerat i 4 000 år och lär fungera lika väl även i framtiden.

Låt pengarna jobba för dig redan nu så ökar chansen att du slipper jobba för pengarna sen.
För innan du vet ordet av kan det vara just det som du värderar mest. Möjligheten och valfriheten att välja själv över din tid. O för att få det krävs att du med omsorg planerar din ekonomi.
... Se flerSe färre

Visa på Facebook

Inspirationsföreläsning för deltagare på summercamp i märsta.

#jagskadit2017 #märsta #handboll #fotboll #innebandy #simning
#swedensportacademy
... Se flerSe färre

Visa på Facebook