Senaste från Instagram

Senaste från Facebook

Ta ditt ansvar - ett uttryck jag hört så otroligt många gånger i mitt liv.

En självklarhet för många men få inser att det även innebär att när allt går åt pipan är det upp till oss själva att äga situationen. Det är också vårt ansvar.

Varje individ äger rätten att bestämma själv vilket också innebär att vi har makten att kontrollera utgången av det vi ställs inför.
Ändå väljer de flesta att säga - jag kan inte göra detta själv istället för att säga - HUR ska jag kunna lösa detta för att nå målet? VILKEN annan metod kan jag ta till för att lyckas?

Att ta ansvar innebär även ägandeskap. Du äger dig själv och ingen annan. Det är därför din uppgift att skaffa kunskap och handlingskraften för att ta dig till målet.

När du inser kraften som ligger i ägandeskapet så förändras allt - agera därefter!
... Se flerSe färre

Visa på Facebook

Ingen framgång är en dans på rosor. Det krävs att våga gå ur sin komfortzon för att utvecklas. Det är ett krav för att ta dig till nästa nivå. För du måste utvecklas för att förtjäna nästa nivå i din väg mot framgången du strävar efter.

Nästintill dagligen träffar jag personer som hellre väljer att vara i en sits de avskyr endast för att där är de komfortabla. De vet vad de får där de är, istället för att kliva ur komfortzonen mot det okända.

För det okända är för skrämmande och kräver ofta mer än någon är villig att göra. Så de lever på hoppet om en bättre tillvaro. En tillvaro som aldrig kommer bli bättre om ingen konkret handling görs för att det ska ske.

Jag var sådan person förut. Jag skyllde ifrån mig på allt och vägrade se mitt ansvar i varje situation och hur jag kunde påverka. Jag kände mig handlingsförlamad. Min rädsla för det okända paralyserade mig och då var det enklare att skylla ifrån mig. För det var verkligen helt omöjligt att påverka min situation. Speciellt när jag inte insåg min del i att jag och ingen annan vsr ansvarig för den.

Med tiden lärde jag mig tänka annorlunda. Jag kom till insikten att jag kan göra något för att påverka och det visade sig vara obeskrivligt enklare än jag tidigare trott.

Jag började med ingenting och det visade aig vara mer än tillräckligt för genom att agera så fanns det enda verktygen som behövdes. Vilja och agerandet i sig. Det var den viktigaste lärdomen att börja med absolut ingenting och det var starkare verktyg än att ha fördelaktiga förutsättningar för någon form av framgång.

Den lärdomen har jag idag tagit med mig och applicerar på många plan idag. Varje gång jag börjar intala mig ajälv att förutsättningarna att klara av de är för dåliga för mig pga att jag saknar verktyg som jag tror behövs. Då påminner jag mig själv om var jag startade och vad jag hade i mina händer. Dvs inget men ändå allt!

Du behöver inget för att starta. Genom att välja att starta så visar sig bättre verktyg längs resans gång :).

Jag är långt ifrån de mål jag satt upp men jag är redan framme i sinnet och därför närmare målet än vad jag trodde från början. För genom den insikten är det svåraste jpbbet redan gjort.

Allt börjar och slutar med vad vi intalar oss själva. Våga ifrågasätta din egna sanning så kommer du märka att du grundlurat dig själv över en längre tid.

#neversurrender #framgång #reflektion
... Se flerSe färre

Visa på Facebook

Du är fanimej grym. När du kliver in på jobbet nästa måndag så ler du från fötterna och har en stolthet inom dig få kan förstå varifrån den kommer. Du är stolt över den du är, men ännu mer stolt över den du kommer bli genom att du aktivt väljer bättre val numera.

Den känslan av att sväva på moln, är den du ska gå in på jobbet eller skolan med. För vet du vad - det leendet och känslan av att älska livet och just den dagen kommer att reta skiten ur alla de livrädda negativa personerna som av rädsla för det okända har det förfärligt i tillvaron. Då det är deras enda trygghet väljer de att stanna kvar istället för att sikta på det okända och skapa en ny trygghet bortom rädslor baserade på falska fantasier.

Gör du detta kommer du se att du kommer växa som person och kanske även inspirera någon annan. Gör du det så har vi, du och jag tillsammans påbörjat att förändra världen.

Tagga en polare som behöver genomföra detta på Måndag. Eller ännu bättre - tagga din vän och skriv varför du tror på just den personen 🙂

Nu kör vi!

#taggamåndagar #neversurrender #tgim #vinnarskalle #lycka #glad #stolt
... Se flerSe färre

Visa på Facebook

Framgång är små korta steg varje dag utan undantag.

Framgång är att under en tid av ett par år fortsätta göra det alla andra tycker är galenskap.

Framgång är att våga fortsätta framåt oavsett hur många gånger du får höra ordet nej tack i resan mot din dröm.

Framgång är insikten att om du idag är närmare målet än du var igår, då är du på rättt väg.

Framgång är obekvämt - fortsätt, men jobba smart från och med nu!

#neversurrender #coach
... Se flerSe färre

Visa på Facebook

När jag som tonåring satsade allt på min kampsportsträning sa min tränare ofta till mig: - Rickard, när du tränar så hårt att varenda cell i kroppen skriker för att få dig att sluta då har du 50% mer att ge. Just nu när du precis lade av och kan formulera fram ord - jag orkar inte mer. Då har du fortfarande närnare 70% mer energi kvar att ge.

Så stanna inte, pausa en kort stund. Andas och ladda om, sedan kör du igen.

Dessa ord har alltid följt med mig i det mesta som jag tar mig för. Ibland har jag kastat kn handduken när jag egentligen har mer att ge.

Denna vecka är en vecka när jag bevisar för mig själv vad jag kan genomföra när jag egentligen bara vill kasta in handduken helt för att lägga mig ner och sova och vakna upp den 1 November.

Så jag gav mig en utmaning. Denna delar jag med mig till dig.

Istället för att jobba hårt så ska jag jobba smart....

Jag ska lägga 20% av min tid på de saker som kmr göra 80% skillnad i mitt liv under resten av denna veckan.

Ställ dig själv frågan - vad kan jag göra som verkligen gör en skillnad? och sedan börja där.

Ha en skön vecka. Nu kör vi 🙂
... Se flerSe färre

Visa på Facebook