Senaste från Instagram

Senaste från Facebook

När det gäller framgång i det vi vill uppnå är vårt egna tankemönster oerhört avgörande för våra resultat.Här kommer ett par hjälpmedel gällande just detta.

Vad är upp till oss att påverka:
⏺Våra känslor
⏺Vårat omdöme
⏺Vår kreativitet
⏺Vår attityd
⏺Vårat perspektiv
⏺Vårat begär
⏺Våra beslut
⏺Vår beslutsamhet

Vad är utanför vår kontroll?

ALLT ANNAT!

#neversurrender #mindset #psykologi #livet #filosofi
... Se flerSe färre

Visa på Facebook

Det drar ihop sig för semester.

Jobbet är en körsträcka mellan nöjen och semester. De flesta människor lever med inställningen att de måste planera sitt liv efter sitt jobb och planera semester efter när chefen säger att du får semester.

Det är heller inte ovanligt att många går på semester men har inte ekonomi att unna sig något på sin ledighet.

Tiden går och sedan hörs uttryck som - jag skulle behöva en vecka ledigt för att varva ner efter denna hektiska semester.
Speciellt vanligt bland de som varit bortresta en del.

Jag väljer att tänka tvärtom. Jag väljer att satsa på att kunna planera mitt arbete efter min ledighet. Det är därför jag öppnat ögonen för andra vägar i livet. Jag gjorde valet själv precis som mångfalden väljer att inte titta efter alternativ som faller de i smaken. Jag väljer att planera och låta mina pengar jobba för mig för att frisätta möjlighet att slippa spendera 40h i veckan på jobb när jag vet att det inte behövs.
Missförstå mig rätt - jag älskar att genomföra med saker jag trivs med mot betalning. För mig är det inte ett jobb utan ett nöje jag skulle kunna tänka mig göra obetalt.

Ställ dig själv frågan: skulle du göra det du gör på jobbet om du inte skulle få betalt?

Svaret är oftast nej och då är det dags att lära dig tänka annorlunda och göra något helt annat.

Valet är ditt. Frågan är hur vill du leva?

Eller tänker du satsa på att få leva på den statliga pensionen när den kommer?

Du väljer och alternativ finns för den som vill finna dem.
De flesta jobbar för vara ledig 2 dagar i veckan.

Jag jobbar massor för att en dag kunna slappna av och vara ledig varje dag tills jag väljer o jobba sporadiskt med det jag tycker om.

Rätt eller fel är inte upp till mig att avgöra men jag upplever att många gnäller men är inte villiga att ifrågasätta sitt levene och se om d finns en lösning på situationen.

De flesta människor som uttrycker sig likt det jag nämnde ovan är även vanligtvis de som ser jobbet som en transportvecka mellan varje semester och som bara gnäller på sitt jobb när de väl är hemma, Det är dessa negativa människor som sätter käppar i hjulet för den som har mod att våga satsa på sin dröm.
Dessa individer fulla av rädsla gör allt för att någon annan inte ska kunna nå sina drömmar.
Var inte en sådan person.

www.sf-rehab.se
www.neversurrender.nu

#detärdagsatttänkaom #geinteupp #Transportsträckan #semester #neversurrender
... Se flerSe färre

Visa på Facebook

Det kommer att komma dagar som du har oerhört stora utmaningar i din vardag. Alltför ofta kommer dessa i nästintill perfekt tajming med att du nyss bestämt dig för något, ett mål eller något du ska genomföra och du börjar uppleva en rejäl uppförsbacke. Antingen väljer du att släppa ditt mål du har i sikte för att hantera problemet som tar din uppmärksamhet. Eller så väljer du att göra ännu mer i arbetet mot ditt mål och låter de andra falla för stunden. Ibland kanske du behöver prioritera om men då rekommenderar jag dig en enda sak.

Så fort du bara kan bör du fortsätta arbeta mot ditt mål. Dessa utmaningar är alltid där för att testa dig. De är där för att det ska inte vara lätt att nå sitt mål. Det ska vara värt besväret. Utan utmaningar och hinder växer vi inte som människor. Utan att kämpa sig uppför en backe så kommer vi inte kunna njuta av utsikten när vi når ända fram. Så fortsätt ändå. Det är värt det!
... Se flerSe färre

Visa på Facebook

Rädslor är ofta våra inre föreställningar som allt som oftast kan liknas med illusioner. Bemöt rädslan och din inre bild möter verkligenhet som sällan är lika skrämmande än du målat upp inom dig.

-Rickard Ankarsund
... Se flerSe färre

Visa på Facebook

Hur ser dina dagliga rutiner ut?

#neversurrender #coach #föreläsare
... Se flerSe färre

Visa på Facebook