Rickard

”Jag gör det imorgon.

Idag, ja det är imorgon, fast igår! ”

 

Vilken historia om dig själv och den du är, hindrar dig från att vara den du vill bli? Dina ord du säger har en betydelse och påverkan. Det kan vara ditt hinder eller din språngbräda dit du vill.
– Rickard Ankarsund

När du säger att du ska göra ditt bästa så är frågan - gör du verkligen det? Se filmen och låt dig inspireras!

official-cashback-logo-web                                Våra tjänster!                 phoenix-unlimited-coaching-rawfile-test-1-white

Telefon/ skype

Karriärcoachning
Hälsocoachning
Livscoachning
Ledarskap

Pris: 450/h eller 4 tillfällen för 1500kr inkl moms
Endast förskottsbetalning

Fysiska träffar

Ledarskapscoachning
Mental träning – Mental rådgivning
Hälsocoachning – Motiverande samtal
Karriärcoachning – Jobbcoachning

Pris: 695/h eller 4 tillfällen för 1900kr inkl moms
Endast förskottsbetalning

rickard-ht-2014

Så länge du är bekväm i din tillvaro kommer du inte utvecklas och så länge du utvecklas kommer du inte att vara bekväm!

Hur fungerar det och vem är det för?

Att skaffa en coach/ mental tränare/ livscoach är något som idag börjar bli lika vanligt som att träna på gym med en personlig tränare. I dagens samhälle när kraven på individerna ökats och vårt mentala välbefinnande utmanas mer än någonsin är det smart att ta hjälp av någon annan för att finna ut nya sätt att tänka. Där du får verktygen att må bättre, nå större framgångar i livet och samtidigt någon att bolla dina tankar med som vänder och vrider på dina meningar och uppmärksammar när du är på villospår.
Tänk dig att du har någon som själv mått dåligt psykiskt men tagit sig upp och övervunnit mentala hjärnspöken. Med andra ord; du får stöd och råd av någon som känner igen sig och vandrat på stigen du står på.

Albert Einstein sade – Att göra samma sak om och om igen och förvänta sig nya resultat är definitionen av idioti!

För tio år sedan var det vanligast bland uppsatta affärsmänniskor eller idrottsatleter att anlita en mental tränare/coach. Idag ser verkligheten annorlunda ut. Fler och fler kommer till insikten av att öka sitt inre välbefinnande och värdet det ger dem på marknaden. Att anlita en coach och arbeta med sin personliga utveckling kan ge individen ett värde utöver det vanliga. Ett värde som inte bara hjälper sitt egna välbefinnande utan höjer personens värde på arbetsmarknaden.

Psykisk ohälsa är vanligare och vanligare och skall generellt sett behandlas av psykologer/terapeuter . Dock kan individer med diagnoser som panikångest, agorafobi, depression, utmattningssyndrom mm få en stor fördel av att anlita en coach – även om DU är den som får göra jobbet.

Jag arbetar väldigt mycket med en blandning av motiverande samtal, kbt och nlp. Jag har medvetet valt att inte bara arbeta med en metod utan kombinerar flera då jag anser att inget passar någon, men lite av allt passar de flesta om inte alla. Min coachningsmetod innefattar – rak kommunikation, tuffa frågeställningar, utmaningar och övningar tillsammans med empati och medmänsklig kärlek.

Vill du veta mer om hur dessa samtal kan gå till eller osäker på om detta är något för dig?
Skicka ett mail till: rickard@neversurrender.nu

Om du tror att du behöver en coach – så kan vi vara rätt för dig. Om du vet att du vill ha en coach – så är du beredd att utvecklas och då är vi rätt för dig.

Något som är viktigt att veta är att under våra samtal kommer du sällan få höra vad du vill höra – utan nästintill enbart vad du behöver få höra.

Vad säger andra om mig?

Fokuserad ambitiös coach med sinne för detaljer och smarta helhetslösningar för stärka en klient såväl fysiskt som mentalt!
-Martin 26, Södertälje